Samsung Galaxy scherm reparatie Rotterdam? Vergelijk kosten

Wilt u snel en eenvoudig een vertrouwbaar GSM reparatie-shop voor uw goedkoop Samsung Galaxy scherm reparatie in Rotterdam vinden? Dan bent u bij GSMERZ4U op het juist adres. Op onze website kunt u binnen no time kosten vergelijken voor uw Samsung Galaxy scherm reparatie. Dankzijn ons transparante prijsoverzicht kunt u repartiekosten vergelijke op u gemak. Pak dus nu de beste deal voor uw Samsung Galaxy scherm reparatie in Rotterdam.

Samsung Galaxy nieuw glas in Rotterdam minst 3 maanden gegarandeerd

samsung galaxy nieuw glas rotterdam 3 maanden garantie

Op uw Samsung Galaxy nieuw glas in Rotterdam ontvangt u altijd 3 maanden garantie. Onze reparateurs in Rotterdam repareren uw kapot scherm glas snel en vakkundig. Dus maakt u geen zorgen over uw smartphone want onze gsm reparateurs zijn professionele vakmensen. Sommige reparateurs geven tegen meer prijs de mogelijk om uw garantie te verlengen van 3 tot 6 maanden bij het vervangen van uw Samsung Galaxy nieuw glas in Rotterdam.

Samsung Galaxy scherm vervangen Rotterdam ook op locatie

Sommige reparateurs in Rotterdam bieden ook de mogelijk om het scherm van uw Samsung Galaxy ook bij u thuis of bij u op kantoor te vervangen. Dus lees goed op de website van de door u gekozen reparateur en check of deze ook een reparatie op locatie biedt. In ieder geval vergeet niet dat er extra-kosten in rekening mogen gebracht worden bij het vervangen van uw Samsung Galaxy scherm op locatie in Rotterdam. Ons advies is om altijd de reparateur te bellen en goed vragen over eventuele extra kosten.

Onderstaande prijzen zijn incl. montage en btw.

Samsung Galaxy S8 Plus


Samsung Galaxy S8


Samsung Galaxy S7 Edge


Samsung Galaxy S7


Samsung Galaxy S6 Edge Plus


Samsung Galaxy S6 Edge


Samsung Galaxy S6


Samsung Galaxy S5 Mini


Samsung Galaxy S5


Samsung Galaxy S4 Mini


Samsung Galaxy S4


Samsung Galaxy S3 Mini


Samsung Galaxy S3


Samsung Galaxy kapot glas vervangen Rotterdam met haal en breng service

haal en breng service Samsung Galaxy kapot glas vervangen Rotterdam

Geen zin om naar de gsm-shop te gaan? Of heeft u te druk tijdens kantooruren? Geen probleem. Bij onze reparateurs in Rotterdam kunt u uw telefoon ook laten ophalen om uw kapot glas te laten vervangen. U maakt gebruik van de haal en breng reparatie service zoals hieronder beschreven:

Bij een haal en breng service worden er altijd 10,- euro extra-kosten in rekening gebracht boven de normale reparatie tarief. Betalen doet u aan de deur wanneer uw gerepareerde telefoon bij u is bezorgd.

Samsung Galaxy gebroken scherm vervangen in Rotterdam ook per post

postnl service voor gebroken scherm Rotterdam

In Rotterdam is het nu ook mogelijk om uw smartphone per post naar onze reparateurs te sturen om deze te laten repareren. Hier kunt u kiezen tussen de diensten van POSTNL of andere privé koeriers. Indien u uw gebroken Samsung Galaxy scherm per post wilt laten vervangen, volg dan de volgende stappen:

In het geval dat u uw telefoon per post gaat laten fixen, vergeet niet dat alle verzendingskosten door u moeten betalen worden.

Een nieuw Samsung Galaxy scherm voorkomt andere problemen

Voor het goed functioneren van u mobiel is het cruciaal dat de binnen componenten van u telefoon droog en stofvrij blijven. Het is dus van belang dat het scherm van uw smartphone ook in kapot is. In feit een gebroken front glas kan leiden tot vocht infiltraties in uw telefoon. Vocht kan storingen in uw telefoon veroorzaken en deze kapot maken.

Betaal minder met een smartphone verzekering

Indien u een verzekering hebt die ook uw mobiel ongelukken dekt, dan is het vervangen van je Samsung Galaxy kapotte glas nog goedkoper. In feit dekken de meeste van de telefoon verzekeringen tot 90% van de reparatiekosten, ook zonder “all-in” optie. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u past. U kunt uw telefoon al vanaf 5,- euro per maand laten verzekeren.

Wat wordt vervangen bij een Samsung Galaxy scherm reparatie?

De schermunit van uw Samsung Galaxy bestaat uit het glas/touchscreen + de LCD. Deze twee onderdelen zijn aan elkaar gelijmd. Voor deze reden wordt in 99% van de gevallen de gehele schermunit vervangen. Er zijn ook reparateurs in Rotterdam die alleen maar het glas van uw Samsung Galaxy kunnen vervangen (indien uw LCD nog functioneert). Alleen het glas vervangen is moeilijk, maar niet onmogelijk. In het geval dat alleen het glas van uw telefoon wordt vervangen hoeft u niet voor een nieuw LCD te betalen. Dus ja, uw reparatie wordt wel goedkoper.

Hoe lang duurt een Samsung Galaxy scherm reparatie in Rotterdam?

30 mintuen service rotterdam

Het gebarsten scherm van uw Samsung Galaxy wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Rotterdam kunt u het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw Samsung Galaxy in Rotterdam is bellen om een afspraak te maken.

Onze GSM winkels in Rotterdam