Samsung Galaxy scherm reparatie Amsterdam? Vergelijk kosten

Is uw Samsung Galaxy scherm kapot? Geen paniek bij GSMERZ4U vindt u binnen enkele seconden uw goedkoop Samsung Galaxy scherm reparatie in Amsterdam. Bekijk nu ons gratis prijsoverzicht en vergelijk reparatiekosten van meer dan 10 GSM reparateurs bij u in de buurt in Amsterdam. Het scherm van uw Samsung Galaxy kan snel en vakkundige gerepareerd worden binnen halfuur. Pak nu dus de beste reparatie deal voor uw Samsung Galaxy scherm reparatie in Amsterdam.

Samsung Galaxy nieuw glas in Amsterdam altijd met garantie

samsung galaxy nieuw glas amsterdam 3 maanden garantie

Bij onze reparateurs ontvangt u altijd minst 3 maanden garantie op uw Samsung Galaxy nieuw glas in Amsterdam. Al onze reparateurs zijn vakmensen die al jaren lang telefoon reparaties uitvoeren. Bij ons is de garantie op Samsung Galaxy nieuw scherm altijd gegarandeerd. Gaat uw glas weer kapot binnen de 3 maanden garantie? Geen probleem, wij kunnen het weer voor u repareren. De reparatie van u smartphone vindt meestal plaats de dag zelf dat u langs de reparateur gaat. Tijdens drukke periode kan het zijn dat u op een andere dag terug moet komen om uw Samsung Galaxy nieuw glas te laten vervangen. In dit geval proberen altijd onze reparateurs uw op uw gewenste dag en tijd af te spreken.

Samsung Galaxy scherm vervangen Amsterdam direct aan uw deur

Uw Samsung Galaxy scherm vervangen in Amsterdam is zeer gemakkelijk. Tegenwoordig bieden veel reparateurs de mogelijkheid om uw smartphone bij u thuis of bij u op kantoor te fixen. Deze op locatie service is zeer populair geworden in Amsterdam. Heeft u ook weinig tijd om naar de winkel te gaan? Laat dan uw Samsung Galaxy scherm vervangen via de op locatie service. Tegen een kleine meer prijs (circa 5,- euro boven de normale repartie tarief) heeft u een gsm reparateur bij uw deur die u kapot smartphone kan repareren.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

Samsung Galaxy S8 Plus


Samsung Galaxy S8


Samsung Galaxy S7 Edge


Samsung Galaxy S7


Samsung Galaxy S6 Edge Plus


Samsung Galaxy S6 Edge


Samsung Galaxy S6


Samsung Galaxy S5 Mini


Samsung Galaxy S5


Samsung Galaxy S4 Mini


Samsung Galaxy S4


Samsung Galaxy S3 Mini


Samsung Galaxy S3


Samsung Galaxy kapot glas vervangen Amsterdam via haal en breng dienst

haal en breng service Samsung Galaxy kapot glas vervangen Amsterdam

Voor de enigen die geen tijd of zin hebben om naar een gsm reparatie shop te gaan, is dan de haal en breng service de beste oplossing om hun Samsung Galaxy kapot glas te vervangen in Amsterdam. Hoe werkt het dan? Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen om de haal en breng service te gebruiken:

De extra-kosten van een haal en breng service zijn rond euro 10,- per bezorging. Dus bij het repareren van meerdere toestellen betaalt u geen extra bezorging kosten. De bezorging kosten betaalt u direct aan de deur.

Samsung Galaxy gebroken scherm vervangen in Amsterdam via PostNL

postnl service voor gebroken scherm Amsterdam

Vanaf heden is het mogelijk om uw Samsung Galaxy gebroken scherm ook per post te laten vervangen. In feit accepteren veel reparateurs dat u uw telefoon per post naar hun winkels stuur voor reparatie. Kies dus tussen de diensten van PostNL of andere koeriers om uw smartphone per post te laten repareren. Om uw Samsung Galaxy gebroken scherm per post te vervangen volg de volgende instructies:

Vergeet niet dat alle verzendingskosten op uw rekening worden gebracht wanneer uw telefoon per post stuur voor reparatie.

Bent u al verzekerd tegen ongelukken met uw smartphone?

Een goede smartphone verzekering kan u veel geld laten besparen. Telefoon verzekeraar dekken meestal tot 90% van de reparatiekosten van uw telefoon. U kunt u mobiel al vanaf 5, euro per maand verzekeren. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u past.

Beste kwaliteit voor de laagste prijzen in Amsterdam

Op onze website vindt u altijd de beste reparatie deal voor uw Samsung Galaxy scherm reparatie in Amsterdam. Al onze reparateurs gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit. GSMERZ4U controleert regelmatig de werkwijze van onze reparateurs in Amsterdam. Op de manier kunnen wij de beste kwaliteit aan de laagste prijzen hanteren.

Wat wordt vervangen bij een Samsung scherm reparatie in Amsterdam?

Het scherm van u Samsung Galaxy bestaat uit twee onderdelen: het glas/touchscreen en de LCD. Deze zijn aan elkaar gelijmd. In 99% van de scherm reparaties word de gehele schermunit (glas + LCD) vervangen. Er zijn ook gsm winkels in Amsterdam die alleen het gebroken glas van u Samsung Galaxy kunnen repareren (indien uw LCD nog goed functioneert). In dit geval voor de reparatie wel goedkoper (u hoeft niet de LCD te laten vervangen), maar het kan wel iets langer duren dan de standard 30 minuten. Vraag altijd aan de door u gekozen reparateur of hij/zij ook alleen het glas van uw Samsung Galaxy kan repareren want dat schilt wel in prijs.

Duurt het lang een Samsung Galaxy scherm reparatie in Amsterdam?

30 mintuen reparatie service Amsterdam

Het gebarsten scherm van uw Samsung Galaxy wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw Samsung Galaxy in Amsterdam is bellen om een afspraak te maken.

Onze GSM winkels in Amsterdam