iPhone waterschade reparatie Rotterdam? Vergelijk kosten

Op zoek naar een goedkoop waterschade reparatie voor uw iPhone die in het water is gevallen? Geen probleem onze reparateurs in Rotterdam kunnen uw telefoon snel en vakkundig herstellen van waterschade. Dankzij ons prijsoverzicht kunt u kosten vergelijken in Rotterdam van gsm reparateurs bij u in de buurt die iPhone waterschade reparatie bieden. Kies dan nu uw reparateurs en pak de beste deal voor u reparatie.

No Cure No Pay voor waterschade

iphone waterschade repareren in rotterdam

Het herstellen van uw iPhone van waterschade is best een eenvoudig reparatie die in 90% van de gevallen met succes is uitgevoerd. Het probleem met waterschade is niet het water zelf maar de mineralen die het water zich bevat. In feit indien deze mineralen in contact met de moederboard van uw telefoon komen, is er een grote kans die uw iPhone permanent beschadigd is. Voor deze reden alle onze reparateurs in Rotterdam bieden u iPhone waterschade reparatie onder het beleid van “No Cure No Pay”. Dit betekent dat indien u telefoon niet herstelt wordt, betaalt u ook geen geld voor de reparatie.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone waterschade reparatie met haal en breng service

haal en breng service iPhone met waterschade in Rotterdam

Bent u niet in staat om naar de winkel voor een reparatie te gaan? Of is de door u gekozen reparateur aan de andere kant van de stad gevestigd? Dan is de haal en breng service de beste keus voor u om uw beschadigde iPhone te laten herstellen. Deze speciale dienst werkt zoals het volgt:

De haal en breng service kost meestal euro 10,- boven op de normale tarief gevraagd voor het repareren van uw iPhone met waterschade. Het is mogelijk om korting te krijgen in het geval dat meerdere toestellen gepaard moeten worden.

Inruilprogramma voor iPhone met waterschade

iphone met waterschade inruilen in Rotterdam

In het geval dat uw telefoon niet meer doet of dat uw iPhone best gedateerd is, kunt u kiezen voor het iPhone inruilprogramma. Met deze speciale aanbieding kunt u tegen een schappelijke prijs uw beschadigde telefoon bij een van onze reparateurs in Rotterdam inruilen voor een nieuwer Apple toestel. Meer weten? Neem dan contact met een van onze gsm winkels in Rotterdam.

Onze GSM winkels in Rotterdam