iPhone waterschade reparatie Amsterdam? Vergelijk kosten

iPhone in het water? Wat nu? Gelukkig kunnen onze reparateurs in Amsterdam u helpen met uw iPhone waterschade reparatie. Bekijk nu ons gratis prijsoverzicht en vergelijk kosten voor het herstellen van uw beschadige smartphone. Waterschade repareren is wel mogelijk wanneer door professionele reparateurs uitgevoerd. Neem dus nu contact met een van onze vakkundige reparateurs in Amsterdam en pak snel uw goedkoop iPhone waterschade reparatie deal.

iPhone in het water gevallen, wat te doen?

iphone waterschade repareren in amsterdam

Indien uw iPhone in het water is gevallen schakel deze gelijk uit. Probeer niet om uw iPhone op te laden of deze te drogen doormiddel van een föhn. Uw telefoon in rijst laten staan is ook geen oplossing, dus bespaart u zich te moeite. Het best dat u kunt doen is om uw telefoon voorzichtig met een zachte doek te droegen en deze zo snel mogelijk naar een van onze gsm winkels in Amsterdam te brengen. Hier kunnen onze professionele reparateurs u verder helpen met het herstellen van uw iPhone van waterschade.

No cure no pay voor iPhone waterschade reparatie

De meeste van onze reparateurs in Amsterdam voeren iPhone waterschade reparaties uit onder het beleid “No Cure No Pay”. Dit betekend dat u voor uw iPhone waterschade reparatie betaalt alleen maar wanneer uw telefoon volledig hersteld is.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


Hoe lang duur een waterschade reparatie?

Het herstellen van uw iPhone van waterschade kan wel tot 2 dagen duren. Dus neem maar gerust contact met een van onze reparateurs in Amsterdam en maak een afspraak op uw gewenste datum en tijd.

iPhone inruilprogramma voor waterschade

iphone met waterschade inruilen in amsterdam

Sommige reparateurs in Amsterdam bieden u de mogelijkheid om uw iPhone met waterschade in te ruilen voor een nieuwe telefoon tegen een meer prijs. Deze oplossing kunt u beter overwegen wanneer uw een oude iPhone bezit. Voor meer informatie over het inruilprogramma neem direct contact met een van onze reparateurs.

Onze GSM Winkels in Amsterdam