iPhone scherm reparatie Rotterdam? Vergelijk kosten

Is uw iPhone scherm kapot? Geen paniek bij GSMERZ4U vindt u binnen enkele seconden uw goedkoop iPhone scherm reparatie in Rotterdam. Bekijk nu ons gratis prijsoverzicht en vergelijk reparatiekosten van meer dan 10 GSM reparateurs bij u in de buurt in Rotterdam. Het scherm van uw iPhone kan snel en vakkundige gerepareerd worden binnen halfuur. Pak nu dus de beste reparatie deal voor uw iPhone scherm reparatie in Rotterdam.

iPhone nieuw glas in Rotterdam altijd met garantie

iphone nieuw glas rotterdam 3 maanden garantie

Onze reparateurs in Rotterdam geven allemaal minst 3 maanden garantie op een iPhone nieuw glas. Gediplomeerde reparateurs staan altijd klaar in de winkel om u te helpen met uw telefoon. In meest gevallen wordt het kapot scherm van uw iPhone gelijk vervangen. In het geval dat er te druk in de winkel is, dan moet u een afspraak maken voor het vervangen van uw iPhone nieuw glas in Rotterdam. De wachtlijst is zeer kort en binnen 48uur is uw telefoon wel gerepareerd.

iPhone scherm vervangen Rotterdam ook bij u thuis

Indien gewenst kunt u in Rotterdam uw iPhone scherm laten vervangen ook bij u thuis of op bij u op kantoor. Deze speciale dienst geeft u de vrijheid om uw telefoon te laten repareren zonder naar te winkel te moeten gaan. De kosten van deze op locatie reparatie variëren van reparateur tot reparateur. Dus lees altijd goed de voorwaarden van de door uw gekozen reparateur of bel direct voor meer informatie.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone X


iPhone 8 Plus


iPhone 8


iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone kapot glas vervangen met haal en breng service

haal en breng service iphone kapot glas vervangen rotterdam

Bent u niet in staat om naar de winkel voor een reparatie te gaan? Of is de door u gekozen reparateur aan de andere kant van de stad gevestigd? Dan is de haal en breng service de beste keus voor u om uw iPhone kapot glas te laten vervangen. Deze speciale dienst werkt zoals het volgt:

De haal en breng service kost meestal euro 10,- boven op de normale tarief gevraagd voor het vervangen van uw iPhone kapot glas. Het is mogelijk om korting te krijgen in het geval dat meerdere toestellen gepaard moeten worden.

iPhone gebroken scherm vervangen in Rotterdam via PostNL

postnl service voor gebroken scherm rotterdam

Vanaf heden is het mogelijk om uw iPhone gebroken scherm ook per post te laten vervangen. In feit accepteren veel reparateurs dat u uw telefoon per post naar hun winkels stuur voor reparatie. Kies dus tussen de diensten van PostNL of andere koeriers om uw smartphone per post te laten repareren. Om uw iPhone gebroken scherm per post te vervangen volg de volgende instructies:

Vergeet niet dat alle verzendingskosten op uw rekening worden gebracht wanneer uw telefoon per post stuur voor reparatie.

Prijs-kwaliteit verhouding staat centraal in Rotterdam

Door ons gratis prijsoverzicht pakt u altijd de beste prijs-kwaliteit voor de reparatie van uw iPhone in Rotterdam. GSMERZ4U werkt alleen maar met professionele en gecertificeerde reparateurs in Rotterdam. Onze kwaliteit commissie check regelmatig de werkwijze van al onze reparateurs. Op deze manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit aan de beste prijzen hanteren voor de reparatie van uw telefoon.

Betaal minder met een verzekerd smartphone

Wanneer u een telefoon verzekering heeft tegen schade aan u smartphone, dan wordt het vervangen van uw iPhone kapot glas nog goedkoper. Meestal dekken telefoonverzekeraars tot wel 90% of 100% van de reparatie kosten. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u best past gebaseerd op het merk en model van uw smartphone. Uw telefoon kunt u al vanaf 5,- euro per maand laten dekken tegen ongelukken.

Wat wordt vervangen bij een iPhone scherm reparatie?

Bij iPhone bestaat de schermunit uit glas/touchscreen + LCD. In 99% van de gevallen wordt de complete unit (glas/touchscreen + LCD dus) van uw iPhone vervangen. Bij sommige reparateurs kunt u ook alleen het glas van uw iPhone laten vervangen. Uiteraard wordt in dit geval de reparatie wel goedkoper. De meeste van de reparateurs in Rotterdam vervangen het kapotte scherm van uw iPhone door een 100% origineel beeldscherm. Wilt u een goedkoper scherm reparatie? Geen probleem. Sommige reparateurs in Rotterdam hebben ook de mogelijkheid om niet origineel onderdelen te gebruiken voor het vervangen van uw nieuw scherm. Neem in rekening dat bij niet originele onderdelen de garantie op de reparatie anders kan zijn dan de 3 gebruikelijk maanden. Voor meer informatie over reparaties met niet originele onderdelen neem direct contact met onze reparateurs bij u in de buurt.

Duurt het lang een iPhone scherm reparatie in Rotterdam?

30 mintuen reparatie service rotterdam

Het gebarsten scherm van uw iPhone wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Rotterdam kunt u het kapotte scherm van uw iPhone zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw iPhone in Rotterdam is bellen om een afspraak te maken.

Onze GSM winkels in Rotterdam