iPhone scherm reparatie Den Haag? Vergelijk kosten

Op zoek naar een professionele gsm reparateur voor een goedkoop iPhone scherm reparatie in Den Haag? Vergelijk dan reparatiekosten van meer dan 10 reparateurs bij u in de buurt en pak de beste reparatiedeal voor uw kapotte telefoon. Dankzij ons gratis prijsoverzicht heeft u altijd een compleet samenvatting van de huidige reparatie tarieven voor uw iPhone scherm reparatie in Den Haag. In feit zijn onze overzichten dagelijkse geüpdatet met de laatste goedkoop tarieven van gsm reparateurs bij u in de buurt. Bekijk nu de kosten voor het herstellen van uw touchscreen.

iPhone nieuw glas in Den Haag minst 3 maanden gegarandeerd

iphone nieuw glas den haag 3 maanden garantie

Op uw iPhone nieuw glas in Den Haag ontvangt u altijd 3 maanden garantie. Onze reparateurs in Den Haag repareren uw kapot scherm glas snel en vakkundig. Dus maakt u geen zorgen over uw smartphone want onze gsm reparateurs zijn professionele vakmensen. Sommige reparateurs geven tegen meer prijs de mogelijk om uw garantie te verlengen van 3 tot 6 maanden bij het vervangen van uw iPhone nieuw glas in Den Haag.

iPhone scherm vervangen Den Haag bij u thuis

Tegenwoordig kunnen onze reparateurs in Den Haag ook bij u thuis of bij u op kantoor uw iPhone scherm vervangen. Indien u een spoedig reparatie nodig heeft, dan is deze dienst zeer geschikt voor u. Maakt u dus geen druk of u niet naar te winkel kunt gaan. Bel een van onze reparateurs en vraag voor een op locatie iPhone scherm vervangen in Den Haag. Kosten voor deze dienst variëren van reparateur tot reparateur, maar meestal zijn de tarieven zeer laag en goedkoop.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone X


iPhone 8 Plus


iPhone 8


iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone kapot glas vervangen Den Haag via haal en breng dienst

haal en breng service iphone kapot glas vervangen den haag

Voor de enigen die geen tijd of zin hebben om naar een gsm reparatie shop te gaan, is dan de haal en breng service de beste oplossing om hun iPhone kapot glas te vervangen in Den Haag. Hoe werkt het dan? Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen om de haal en breng service te gebruiken:

De extra-kosten van een haal en breng service zijn rond euro 10,- per bezorging. Dus bij het repareren van meerdere toestellen betaalt u geen extra bezorging kosten. De bezorging kosten betaalt u direct aan de deur.

iPhone gebroken scherm vervangen in Den Haag ook via Post NL

postnl service voor gebroken scherm den haag

In Den Haag is het vanaf heden ook mogelijk om uw smartphone per post naar onze reparateurs te sturen en deze laten repareren. Kies tussen de diensten van PostNL of van andere privé koeriers. Wanneer u uw iPhone gebroken scherm per post wilt sturen, zorg maar om:

In het geval dat u uw telefoon per post gaat laten fixen, vergeet niet dat alle verzendingskosten door u moeten betalen worden.

Beste kwaliteit voor de laagste prijzen in Den Haag

Op onze website vindt u altijd de beste reparatie deal voor uw iPhone scherm reparatie in Den Haag. Al onze reparateurs gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit. GSMERZ4U controleert regelmatig de werkwijze van onze reparateurs in Den Haag. Op de manier kunnen wij de beste kwaliteit aan de laagste prijzen hanteren.

Goedkoper iPhone scherm reparatie wanneer u verzekerd bent

Wist u dat tot 90% op reparatiekosten kunt besparen via een telefoon verzekering? Wanneer uw smartphone laat verzekeren tegen ongelukken wordt het vervangen van uw iPhone gebroken scherm ook door uw verzekeraar gedekt. U kunt al vanaf euro 5,- per maand uw mobiel verzekeren. Heeft u advies nodig over de keuze van een smartphone verzekering? Neem dan gerust contact met ons. Wij adviseren wij u graag over de beste verzekering voor uw telefoon.

Wat wordt vervangen bij een iPhone scherm reparatie in Den Haag?

Het scherm van u iPhone bestaat uit twee onderdelen: het glas/touchscreen en de LCD. Deze zijn aan elkaar gelijmd. In 99% van de scherm reparaties word de gehele schermunit (glas + LCD) vervangen. Er zijn ook gsm winkels in Den Haag die alleen het gebroken glas van u iPhone kunnen repareren (indien uw LCD nog goed functioneert). In dit geval voor de reparatie wel goedkoper (u hoeft niet de LCD te laten vervangen), maar het kan wel iets langer duren dan de standard 30 minuten. Vraag altijd aan de door u gekozen reparateur of hij/zij ook alleen het glas van uw iPhone kan repareren want dat schilt wel in prijs.

iPhone glas vervangen in Den Haag klaar terwijl u wacht

30 mintuen service in den haag

Het vervangen van uw iPhone glas is meestal zeer eenvoudig en snel geregeld. Normaal gesproken wordt uw scherm gerepareerd terwijl u in de winkel van de reparateur wacht. Tijdens drukke periode kan het zijn dat uw telefoon niet meteen gerepareerd kan worden. In dit geval wordt dan gevraagd om een afspraak te maken op een andere dag voor uw iPhone scherm reparatie.

Onze GSM winkels in Den Haag