iPhone scherm reparatie Den Bosch? Vergelijk kosten

Wilt u snel en eenvoudig een vertrouwbaar GSM reparatie-shop voor uw goedkoop iPhone scherm reparatie in Den Bosch vinden? Dan bent u bij GSMERZ4U op het juist adres. Op onze website kunt u binnen no time kosten vergelijken voor uw iPhone scherm reparatie. Dankzijn ons transparante prijsoverzicht kunt u repartiekosten vergelijke op u gemak. Pak dus nu de beste deal voor uw iPhone scherm reparatie in Den Bosch.

iPhone nieuw glas in Den Bosch altijd met garantie

iphone nieuw glas den bosch 3 maanden garantie

Bij onze reparateurs ontvangt u altijd minst 3 maanden garantie op uw iPhone nieuw glas in Den Bosch. Al onze reparateurs zijn vakmensen die al jaren lang telefoon reparaties uitvoeren. Bij ons is de garantie op iPhone nieuw scherm altijd gegarandeerd. Gaat uw glas weer kapot binnen de 3 maanden garantie? Geen probleem, wij kunnen het weer voor u repareren. De reparatie van u smartphone vindt meestal plaats de dag zelf dat u langs de reparateur gaat. Tijdens drukke periode kan het zijn dat u op een andere dag terug moet komen om uw iPhone nieuw glas te laten vervangen. In dit geval proberen altijd onze reparateurs uw op uw gewenste dag en tijd af te spreken.

iPhone scherm vervangen Den Bosch direct aan uw deur

Uw iPhone scherm vervangen in Den Bosch is zeer gemakkelijk. Tegenwoordig bieden veel reparateurs de mogelijkheid om uw smartphone bij u thuis of bij u op kantoor te fixen. Deze op locatie service is zeer populair geworden in Den Bosch. Heeft u ook weinig tijd om naar de winkel te gaan? Laat dan uw iPhone scherm vervangen via de op locatie service. Tegen een kleine meer prijs (circa 5,- euro boven de normale repartie tarief) heeft u een gsm reparateur bij uw deur die u kapot smartphone kan repareren.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone X


iPhone 8 Plus


iPhone 8


iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone kapot glas vervangen Den Bosch met haal en breng service

haal en breng service iphone kapot glas vervangen den bosch

Geen zin om naar de gsm-shop te gaan? Of heeft u te druk tijdens kantooruren? Geen probleem. Bij onze reparateurs in Den Bosch kunt u uw telefoon ook laten ophalen om uw kapot glas te laten vervangen. U maakt gebruik van de haal en breng reparatie service zoals hieronder beschreven:

Bij een haal en breng service worden er altijd 10,- euro extra-kosten in rekening gebracht boven de normale reparatie tarief. Betalen doet u aan de deur wanneer uw gerepareerde telefoon bij u is bezorgd.

iPhone gebroken scherm vervangen in Den Bosch via PostNL

postnl service voor gebroken scherm den bosch

Wist u dat u uw iPhone gebroken scherm vervangen per post kunt laten doen? Veel reparateurs in Den Bosch repareren telefoons die per post naar hun worden gestuurd. Om uw iPhone gebroken scherm per post te vervangen volg de volgende instructies:

Alle verzendingskosten worden altijd op uw rekening gebracht wanneer u uw telefoon per post stuurt voor reparatie. Sommige reparateurs geven ook korting wanneer meerdere telefoons gerepareerd moeten worden.

Bent u al verzekerd tegen ongelukken met uw smartphone?

Een goede smartphone verzekering kan u veel geld laten besparen. Telefoon verzekeraar dekken meestal tot 90% van de reparatiekosten van uw telefoon. U kunt u mobiel al vanaf 5, euro per maand verzekeren. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u past.

Wat wordt vervangen bij een iPhone scherm reparatie?

De schermunit van uw iPhone bestaat uit het glas/touchscreen + de LCD. Deze twee onderdelen zijn aan elkaar gelijmd. Voor deze reden wordt in 99% van de gevallen de gehele schermunit vervangen. Er zijn ook reparateurs in Den Bosch die alleen maar het glas van uw iPhone kunnen vervangen (indien uw LCD nog functioneert). Alleen het glas vervangen is moeilijk, maar niet onmogelijk. In het geval dat alleen het glas van uw telefoon wordt vervangen hoeft u niet voor een nieuw LCD te betalen. Dus ja, uw reparatie wordt wel goedkoper.

Een nieuw iPhone scherm voorkomt andere problemen

Voor het goed functioneren van u mobiel is het cruciaal dat de binnen componenten van u telefoon droog en stofvrij blijven. Het is dus van belang dat het scherm van uw smartphone ook in kapot is. In feit een gebroken front glas kan leiden tot vocht infiltraties in uw telefoon. Vocht kan storingen in uw telefoon veroorzaken en deze kapot maken.

iPhone scherm reparatie in Den Bosch klaar terwijl u wacht

30 mintuen reparatie service den bosch

Het gebarsten scherm van uw iPhone wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Den Bosch kunt u het kapotte scherm van uw iPhone zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw iPhone in Den Bosch is bellen om een afspraak te maken.

Onze GSM winkels in Den Bosch