iPhone scherm reparatie Amsterdam? Vergelijk kosten

Op zoek naar een GSM winkel voor uw goedkoop iPhone scherm reparatie in Amsterdam? Dan bent u bij GSMERZ4U op het juist adres. Dankzij onze gratis prijsoverzicht kunt u binnen enkele seconden prijzen vergelijken van meer dan 10 GSM reparateurs in Amsterdam die het scherm van uw iPhone snel en vakkundige kunnen repareren. Vergelijk dan hieronder de prijzen voor uw goedkoop iPhone scherm reparatie in Amsterdam en pak nu de beste reparatie deal.

iPhone nieuw glas in Amsterdam met 3 maanden garantie

iphone nieuw glas amsterdam 3 maanden garantie

Bij onze reparateurs in Amsterdam ontvangt u altijd 3 maanden garantie op uw iPhone nieuw glas. In de winkels wordt u altijd geholpen door professionele GSM reparateurs die meteen naar uw telefoon zou gaan kijken. Afhankelijk van de druk kunnen de reparateurs meteen aan de slaag gaan met het vervangen van het kapot scherm van uw iPhone. In het geval dat uw telefoon niet direct gerepareerd kan worden, dan zou u gevraagd worden om een afspraak te maken voor het vervangen van uw iPhone nieuw glas. In dit geval zou uw smartphone binnen enkele dagen gerepareerd worden.

iPhone scherm vervangen Amsterdam ook op locatie

Sommige reparateurs in Amsterdam bieden ook de mogelijk om het scherm van uw iPhone ook bij u thuis of bij u op kantoor te vervangen. Dus lees goed op de website van de door u gekozen reparateur en check of deze ook een reparatie op locatie biedt. In ieder geval vergeet niet dat er extra-kosten in rekening mogen gebracht worden bij het vervangen van uw iPhone scherm op locatie in Amsterdam. Ons advies is om altijd de reparateur te bellen en goed vragen over eventuele extra kosten.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone X


iPhone 8 Plus


iPhone 8


iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone kapot glas vervangen via haal en breng service

haal en breng service iphone kapot glas vervangen amsterdam

Heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Of bent u niet beschikbaar tijdens kantooruren? Geen probleem. Bij onze reparateurs in Amsterdam kunt u uw telefoon ook laten ophalen om uw kapot glas te laten vervangen. De haal en breng reparatie service werkt zoals het volgt:

Bij een haal en breng service worden er altijd 10,- euro extra-kosten in rekening mee genomen op de normale reparatie tarief. Voor eventuele kortingen of prijswijziging neem direct contact met een van onze reparateurs.

iPhone gebroken scherm vervangen in Amsterdam ook per post

postnl service voor gebroken scherm amsterdam

In Amsterdam is het nu ook mogelijk om uw smartphone per post naar onze reparateurs te sturen om deze te laten repareren. Hier kunt u kiezen tussen de diensten van POSTNL of andere privé koeriers. Indien u uw gebroken iPhone scherm per post wilt laten vervangen, volg dan de volgende stappen:

In het geval dat u uw telefoon per post gaat laten fixen, vergeet niet dat alle verzendingskosten door u moeten betalen worden.

Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding in Amsterdam

Dankzij ons gratis overzicht van reparatiekosten heeft u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding bij de hand. Alle onze reparateurs gebruiken originele of A+ onderdelen voor uw iPhone reparatie. Wij werken alleen maar met professionele gsm reparateurs die al jaren lang in het telefoon reparatie gebied werken. Bovendien checken wij regelmatig de werkwijze en kwaliteit van al onze reparateurs in Amsterdam. Op deze manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit voor iPhone scherm reparatie bieden aan onze klanten.

Betaal minder met een smartphone verzekering

Indien u een verzekering hebt die ook uw mobiel ongelukken dekt, dan is het vervangen van je iPhone kapotte glas nog goedkoper. In feit dekken de meeste van de telefoon verzekeringen tot 90% van de reparatiekosten, ook zonder “all-in” optie. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u past. U kunt uw telefoon al vanaf 5,- euro per maand laten verzekeren.

Wat wordt vervangen bij een iPhone scherm reparatie?

Bij iPhone bestaat de schermunit uit glas/touchscreen + LCD. In 99% van de gevallen wordt de complete unit (glas/touchscreen + LCD dus) van uw iPhone vervangen. De meeste van de reparateurs in Amsterdam vervangen het kapotte scherm van uw iPhone door een 100% origineel beeldscherm. Wilt u een goedkoper scherm reparatie? Geen probleem. Sommige reparateurs in Amsterdam geven u ook de mogelijkheid om het gebarsten beeldscherm van uw iPhone door een niet origineel nieuw scherm te laten vervangen.

Hoe lang duurt een iPhone scherm reparatie in Amsterdam?

30 mintuen service

Het gebarsten scherm van uw iPhone wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u het kapotte scherm van uw iPhone zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw iPhone in Amsterdam is bellen om een afspraak te maken.

Onze GSM winkels in Amsterdam