iPhone batterij vervangen Rotterdam? Vergelijk prijzen

Op zoek naar goedkoop gsm reparateurs die iPhone batterij vervangen in Rotterdam? Dan bent u bij GSMERZ4U op het juiste adres. Dankzij ons gratis prijsoverzicht kunt u binnen no time kosten vergelijken van verschillende gsm-shops bij u in de buurt die iPhone batterij vervangen. Vergelijk dus nu kosten en pak de beste deal in Rotterdam.

iPhone nieuwe accu Rotterdam snel geregeld

iphone nieuwe accu rotterdam

Gaat uw telefoon continu leeg na enkele uren? Dan is het tijd om een iPhone nieuwe accu te kopen. Onze professionele gsm reparateurs in Rotterdam beschikken tot originele iPhone nieuwe accu die binnen 20 minuten in uw smartphone vakkundig gemonteerd kunnen worden. Verspil dus geen tijd meer en neem nu contact met een van onze reparateurs in Rotterdam voor uw goedkoop iPhone nieuwe accu.

iPhone batterij reparatie Rotterdam ook op locatie

Sommige reparateurs in Rotterdam bieden u de mogelijk om de batterij van uw iPhone ook bij u thuis of bij u op kantoor te repareren. Dus lees goed op de website van de door u gekozen reparateur en check of deze ook een reparatie op locatie biedt. In ieder geval vergeet niet dat er extra-kosten in rekening mogen gebracht worden bij de reparatie van uw iPhone batterij op locatie in Rotterdam. Ons advies is om altijd de reparateur te bellen en goed vragen over eventuele extra kosten.

Onderstaande kosten zijn incl. montage en btw. Klik op "+" om de prijzen te zien.

iPhone 7 Plus


iPhone 7


iPhone 6s Plus


iPhone 6s


iPhone 6 Plus


iPhone 6


iPhone SE


iPhone 5s


iPhone 5c


iPhone 5


iPhone 4s


iPhone 4


iPhone kapotte accu vervangen Rotterdam via haal en breng dienst

haal en breng service iphone kapotte accu vervangen Rotterdam

Voor de enigen die geen tijd of zin hebben om naar een gsm reparatie shop te gaan, is dan de haal en breng service de beste oplossing om hun iPhone kapotte accu te vervangen in Rotterdam. Hoe werkt het dan? Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen om de haal en breng service te gebruiken:

De extra-kosten van een haal en breng service zijn rond euro 10,- per bezorging. Dus bij het repareren van meerdere toestellen betaalt u geen extra bezorging kosten. De bezorging kosten betaalt u direct aan de deur.

iPhone snel leeg accu vervangen in Rotterdam via PostNL

postnl service voor vervangen snel leeg accu Rotterdam

Wist u dat u uw iPhone snel leeg accu per post kunt laten vervangen? Veel reparateurs in Rotterdam repareren telefoons die per post naar hun worden gestuurd. Om uw iPhone snel leeg accu per post te vervangen volg de volgende instructies:

Alle verzendingskosten worden altijd op uw rekening gebracht wanneer u uw telefoon per post stuurt voor reparatie. Sommige reparateurs geven ook korting wanneer meerdere telefoons gerepareerd moeten worden.

Geen iPhone batterij snel leeg meer? Gouden tips

iphone batterij snel leeg oplossing tips

Om zo lang mogelijke van uw nieuwe batterij te kunnen genieten en deze zo min mogelijk te moeten opladen, kunt u best deze tips volgen:

Beste kwaliteit voor de laagste prijzen in Rotterdam

Op onze website vindt u altijd de beste reparatie deal voor uw iPhone batterij reparatie in Rotterdam. Al onze reparateurs gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit. GSMERZ4U controleert regelmatig de werkwijze van onze reparateurs in Rotterdam. Op de manier kunnen wij de beste kwaliteit aan de laagste prijzen hanteren.

Betaal minder met een smartphone verzekering

Indien u een verzekering hebt die ook uw mobiel ongelukken dekt, dan is het vervangen van je iPhone kapotte batterij nog goedkoper. In feit dekken de meeste van de telefoon verzekeringen tot 90% van de reparatiekosten, ook zonder “all-in” optie. Heeft u nog geen verzekering voor uw smartphone? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag welke verzekering bij u past. U kunt uw telefoon al vanaf 5,- euro per maand laten verzekeren.

Onze GSM winkels in Rotterdam