Wat wordt vervangen bij een iPad 3 scherm reparatie?
Bij iPad 3 bestaat de schermunit uit glas/touchscreen + LCD. In 99% van de gevallen is het mogelijk om alleen het kapotte beeldscherm van de iPad 3 te laten maken zonder de LCD te moeten laten vervangen.

Origineel of niet origineel?
De meeste van de reparateurs in Amsterdam vervangen het kapotte scherm van uw iPad 3 door een 100% origineel beeldscherm. Wilt u een goedkoper scherm reparatie? Geen probleem. Sommige reparateurs in Amsterdam geven u ook de mogelijkheid om het gebarsten beeldscherm van uw iPad 3 door een niet origineel nieuw scherm te laten vervangen.

Hoe lang duurt een iPad 3 scherm reparatie in Amsterdam?
Het gebarsten scherm van uw iPad 3 wordt meestal binnen 60 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u het kapotte scherm van uw iPad 3 zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 60 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geinstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw iPad 3 in Amsterdam is bellen om een afspraak te maken. 

Wat is de garantie op een iPad 3 nieuw scherm in Amsterdam?
De meeste van de reparateurs in Amsterdam bieden een garantie van 3 maanden op het vervangen beeldscherm van uw iPad 3. Er zijn ook reparateurs in Amsterdam die 6 of 12 maanden garantie bieden bij het repareren van het gebarsten scherm van uw iPad 3. In het geval van niet originele onderdelen kan het ook zijn dat er geen garantie wordt aangeboden op het nieuwe scherm van uw iPad 3.

Kan ik mijn kapotte iPad 3 opsturen in Amsterdam?
Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u uw kapotte iPad 3 per post sturen om uw gebarsten scherm te laten repareren. De kosten hiervan zijn meestal rond 10 euro. Andere reparateurs in Amsterdam bieden u de mogelijkheid om uw iPad 3 met een kapotte beeldscherm te laten ophalen. De kosten hiervan verschillen van reparateur tot reparateur.‚Äč


Alle onderstaande prijzen zijn incl. montage en btw. Het laden van dit overzicht kan enkele seconden duren. Even geduld a.u.b.

iPad 3 Scherm Reparatie Amsterdam