TeleWorld Amsterdam? Vergelijk reparatie kosten

Jan, , Blog

TeleWorld is al meer dan 30 jaar op de Kinkerstraat 6 in Amsterdam gevestigd. Bij TeleWorld bent u op het juiste adres voor al uw telecom installaties. Bent u benieuwd naar de reparatietarieven van TeleWorld voor uw telefoon reparatie in Amsterdam? Vergelijk nu kosten.

Vergelijken nu prijzen voor je telefoon reparatie in Amsterdam.


Tegenwoordig kunt u bij TeleWorld ook uw telefoon laten repareren. Gaat dit over iPhone reparatie of Samsung bent u hier altijd welkom. Standaard ontvangt u 3 maanden garanties op telefoon reparatie. De meeste reparaties zijn binnen 1 uur klaar. Met of zonder afspraak kunt u altijd binnen lopen tussen 10:00 en 18:00 van maandag tot zaterdag. De winkel van TeleWorld bevindt zich aan het begin van de Kinkerstraat vlak bij het centrum en het kruispunt met de Nassaukade.

Telefoon reparatie

Bij TeleWorld kunt u snel en vakkundig uw smartphone laten repareren. In feit is TeleWorld sinds 2016 lid van de Uneto-VNI en het is dus herkend als gecertificeerde reparatie bedrijf in Nederland. Bij de winkel op de Kinkerstraat 6 in Amsterdam kunt u met of zonder afspraak u smartphone laten repareren. Hier komt u terecht voor uw iPhone, Samsung, Sony, LG, Huawei, One Plus en Nokia telefoon reparaties. Voor meer informatie neem maar gerust contact op met TeleWorld.

Telefoon kopen met of zonder abonnement

Naast reparaties biedt TeleWorld ook de mogelijkheid om nieuw mobiele telefoons te kopen voor echt interessante prijzen. Hier kunt u kiezen tussen iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6 maar ook Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Ondernemers kunnen ook profiteren van het deskundige advies van accountmanager Bart om een voordelig abonnement deal te pakken.

Adres & Openingstijden

teleworld winkel op de kinkerstraat 6 in amsterdam

Adres: Kinkerstraat 6, 1053 DT Amsterdam

Telefoon: +31 20 683 4001

Openingstijden:
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag Gesloten

Volgend Item

Veel telefoonwinkels op de Kinkerstraat in Amsterdam, zijn dan de reparaties goedkoper?

Jan,
telefoonwinkel kinkerstraat

De Kinkerstraat in Amsterdam loopt vanaf de Nassaukade tot en met de Kinkerbrug. In deze Amsterdamse “mile” zitten er tot wel meer dan 10 telefoonwinkels. Hier tussen kan men vinden [...]

Lees meer...