Smartphone Repair Amstelveen: doen zij het goed?

Jan, , Blog
smartphone repair winkel op de binnenhoef in amstelveen

Hi allemaal! Welkome terug naar onze wekelijkse rubriek Doen zij ‘t goed?Doen zij ‘t goed?. Deze keer zijn bij Smartphone Repair in Amstelveen geweest om het iPhone 5s scherm van Alex te laten repareren.

Smartphone Repair bevindt zicht in het winkelcentrum Stadshart van Amstelveen. Zij zijn in februari 2018 naar de Binnenhof 43 verhuisd naast Handyman, tegenover Sport 2000.

Naast dit pand hebben zij ook een winkel voor telefoon reparaties in Amsterdam op de IJburglaan.

Onze beoordeling over Smartphone Repair

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 5
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 4.1
Aanbevolen: Ja

De reparatie

De iPhone 5s van Alex heeft van alles meegemaakt verteld hij. Van extreem winter sport op de skipisten op de alpen van Oostenrijk, tot snorkeling (gelukkig juist maar een paar seconden) in de middellandse zee van Griekenland. Het is een “die hard” zegt Alex met glimlach.

Alex is zeer sportief en onder andere is hij gek op skateboarden. Helaas voor hem ging het laatste keer niet zo goed met zijn telefoon op de ramp.

iphone 5s met gebroken scherm

Als ik op de ramp ga, laat ik altijd met smartphone achter in mijn rugzak zei Alex, maar deze keer was ik hem in mijn broekzak vergeten. Plotstelling viel ik op mijn kont en ik viel iets hard onder mijn billen. Dat was mijn iPhone. Nu met een kapotte scherm.

Waarom kop je niet gewoon een nieuw smartphone? Die van jou is best gedateerd. Herinnering zei Alex. Bovendien was het een cadeau van mijn vader die helaas nu overleden is.

Loos van het gebarsten scherm functioneer de telefoon van Alex ook. Alleen nu met alle barsten op het glas is het vaak best lastig om tekst op het scherm te kunnen lezen. Dat kost mij meer tijd. Bovendien heb ik soms ook problemen met de touchscreen. Sommige keren reageert het niet als ik hem aanraak. Dat is gewoon vervelend.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Prijzen & Garantie

Samrtphone Repair biedt een zeer uitgebreid assortiment van reparatie voor iPhone’s. Op hun webiste worden er twee scherm varianten aangeboden: grade A en grade B.

A grade schermen voor een iPhone 5s kosten € 119 per stuk inclusief montage. Een grade B scherm heb je al voor slechts € 79. Wat is het verschil tussen die tweeën dan? In de dikte van het glas. Volgens hun zijn grade B schermen evengoed maar wel een stapje minder dan A grade schermen.

Smartphone Repair onderscheidt ook garanties tussen originele en niet originele glazen. In feit geven zijn 6 maanden garantie op A grade schermen en “alleen maar” 3 maanden op B grade. Duidelijk en transparant. Dikke duim!

Aan de slag!

Wij spreken bij Anatolisch Eetcafé op het buitenplein met Alex af. Smartphone Repair ligt een pair meters hier vanaf.

Na een snelle hapje gaan wij naar de reparatie winkel toe. Er is niemand en wij zijn meteen aan de beurt bij de balie. Alex laat zijn kapotte scherm zien. Dat kan het makkelijk vervangen worden zegt ons hulp. Geen enkel probleem.

iphone 5s alex met nieuwe scherm

Alex wordt ook gevraagd voor welke variant van het glas hij wilt gaan. Aangezien zijn sportief lifestyle kiest hij voor de grade A. Het sterker scherm met 6 maanden garantie dus. Goed idee.

Het toestel werd meegenomen voor reparatie. Na circa 20 minuten is de iPhone 5s van Alex weer in zijn handen met een brand new (A grade) scherm daarop. Het toestel gaat meteen weer aan. Het functioneert prima. Alex is tevreden.

Volgende Post

iPhone Kliniek Rotterdam: onze reparatie ervaring

Frank,
iphone kliniek winkel op de westblaak in rotterdam

Goedendag allemaal en welkom terug op onze wekelijkse rubriek “Doen zij 't goed?”. Deze week zijn bij iPhone Kliniek op Westblaak 24 in Rotterdam geweest [...]

Lees meer...


Vorige Post

The Fixables Amsterdam: hoe goed zijn ze dan?

Frank,
the fixables rijnstraat 165 amsterdam

Goedendag volks! Deze week zijn bij the Fixables in Amsterdam geweest om de oplaadpoort van de iPhone 7 van [...]

Lees meer...