Phone World Amsterdam: onze reparatie ervaring

Jan, , Blog
phone world amsterdam op de middenweg

Goedendag volks en welkom terug bij Doen zij het goed?. Deze keer zijn wij bij PhoneWorld op de Middenweg 28H in Amsterdam geweest om het glas van de Samsung S7 Edge van Jeroen te laten repareren.

Eigenaren Orry van Doorn en Sebastiaan Sprenkeling zijn meer dan 10 jaar geleden begonnen met gsm reparaties. Op dit moment hebben zij 5 vestingen in Nederland en ze zijn zeker een begrip voor smartphone reparaties in Amsterdam.

Onze beoordeling over Phone World

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3.5
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 3.8
Aanbevolen: Ja

De reparatie

Jeroen woont in Amsterdam en hij is een echte Amsterdammer: hier geboren, gestudeerd, getrouwd en hij is natuurlijk een Ajax supporter. Jeroen is sinds vorige jaar met pensioen en hij bezit een Samsung Galaxy S7 Edge.

Hoe is je telefoon kapot gegaan?

Mijn vrouw en ik houden van hiken en wij gaan regelmatig op pad als er de vakantieperiode komt. Zij werkt nog als docent, dus zijn wij nog aan haar vakantierooster verbonden. Vorige zomer ging wij naar de Vallée de Chamonix op de Franse alpen. Het is een prachtig gebied en dit was al de tweede keer dat wij daarheen gingen.

Tijdens één van onze wandelingen zagen wij wat zwarte wolken in het verre komen. Onze bestemming was precies achter de bergen waar de wolken waren. Wij moesten ongeveer nog 30 minuten lopen maar dat wilden wij niet met onweer doen.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Ik pakte dan mijn telefoon om naar de weervoorspellingen te kijken en checken of het misschien slim was om even te wachten tot de buien voorbij waren. Dom genoeg ging ik door met lopen in plaats van stoppen om met rust naar mijn mobiel te kijken. Na een aantal seconden stootte ik mijn voet tegen een rots die daar op het pad was en ik viel op de grond.

Na het vallen kwam mijn hand, en mijn mobiel dus, plat op een van de rotsen die daar uit de grond stak. Gelukkig was het alles goed met mij maar het scherm van mijn Samsung S7 Edge was gebarsten helaas.

samsung s7 edge met gebarsten scherm jeroen

Waarom wil je het scherm vervangen?

Rechts in de hoek bovenaan het scherm zijn er al een aantal stukjes glas los gekomen en met het slecht weer ben ik bang dat er wat water binnen mijn mobile kan lopen.

Misschien gaat het nooit gebeuren, maar ik wil deze risico niet nemen. Ik zou het zonde vinden voor mijn smartphone, opzicht functioneert het goed en het is een prima telefoon vind ik.

Aan de slag!

Een nieuw scherm voor een Samsung Galaxy S7 Edge bij Phone World in Amsterdam kost € 219. Dit is inclusief montage van originele onderdelen en garantie van 6 maanden.

Een afspraak is niet noodzakelijk. Eventueel is het er ook mogelijk op het toestel per post te sturen voor reparatie. Dan heb je hem na 2 werkdagen weer terug thuis.

De winkel van Phone World ligt vlakbij Park Frankendael en het is slechts 10 minuten lopen vanaf station Muiderpoort. Wij spreken bij de dichtbij CoffeCompany met Jeroen af. Na een lekker bakje koffie gaan wij naar het pand van Phone World.

Jeroen is meteen aan de beurt en hij vertelde wat er met zijn mobiel was gebeurd. Ons hulp zei dat het toestel zeker te repareren is. Goed om te weten is dat bij Samsung toestellen is er altijd de risico dat de achterkant tijdens de reparatie ontbreek..

In dit geval zal deze ook vervangen moeten worden en daar zouden ook extrakosten erbij komen. Jeroen accepteer de risico en laat zijn mobiel repareren.

Na meer dan drie kwartiers heeft de Samsung S7 Edge van Jeroen een nieuw glas gekregen. Gelukkig was de achterkant nog heel gebeleven.

samsung s7 edge jeroen na reparatie bij phone world

Phone World

Adres: Middenweg 28H, 1097 BN Amsterdam

Telefoon: +31 20 412 1395

Openingstijden:
Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag Gesloten

Volgende Post

Fixzone Den Bosch: doen zij 't goed?

Frank,
fixzone op de hinthamerstraat in den bosch

Beste allen welkom terug bij onze wekelijkse rubriek Doen zij ’t goed?. Vandaag zijn bij Fixzone op de Hinthamerstraat [...]

Lees meer...


Vorige Post

Angade Rotterdam: doen zij 't goed?

Frank,
angade winkel op de Vierambachtsstraat 129A in Rotterdam

Deze keer zijn wij bij Angade Telecom in Rotterdam om de iPhone 7 van Anneke [...]

Lees meer...