Reparatie bij The Phone Lab Amsterdam? Hier onze ervaring

Frank, , Blog
phone lab reparatie winkel op de van woustraat in amsterdam

Deze week zijn wij naar Phone Lab op de van Woustraat in Amsterdam gegaan om het scherm van de iPhone 7 van onze websitebezoeker Sarah te laten vervangen. Deze winkel was terug in 2016 geopend en het is een van de drie reparatiewinkels die eigenaren Danny en Boris gebruiken om smartphones en tablets te repareren. De andere twee winkels bevinden zich op de Marnixstraat en de Beethovenstraat in Amsterdam.

Benieuwd naar de prijzen van Phone Lab t.ov. andere reparateurs in Amsterdam?

De reparatie

De iPhone 7 van Sarah is al meerdere malen op de grond gevallen. Jammer genoeg gebruikt ze geen smartphonehoesje, maar tja had dat de beschadigen kunnen voorkomen? Misschien wel, maar niet helemaal. In ieder geval zijn de resultaten van de valpartijen hieronder te bewonderen.

iphone kapotte scherm klaar voor reparatie

De touchscreen van de iPhone van Sarah functioneert prima, maaar eigenlijk beginnen stukken van het glas eraf te komen en hierdoor is ze bang dat ze haar vingers gewond kan raken. Bovendien maakt ze zich ook een beetje zorgen over het idee dat er water binnen de telefoon kan lopen vanwege het kapotte scherm. Dit kan het toestel permanent beschadig maken. Dit risico wilt ze niet nemen. Groot gelijk!

Moet je smartphone ook gerepareerd worden? Meld je zich dan hier aan! Iedere week gaan op pad om het werk van een professionele gsm reparateur te beoordelen door de telefoon van een “lucky” bezoeker van onze website te laten repareren. Hier profiteer je van 25% korting op je reparatie.

Kosten & Garantie

Op de website van PhoneLab wordt het aangegeven dat Sarah binnen 30 minuten en voor het bedraag van € 140 uit de winkel kan lopen met een nieuw scherm op haar iPhone 7. Verder wordt het er ook vermeld dat er alleen originele onderdelen worden gebruikt bij reparaties. Dit klinkt helemaal goed.

Als voor de garantie geef The Phone Lab 3 maanden garantie op hun reparaties. Dit is best gebruikelijk bij reparatiewinkels hier in Amsterdam. Het blijkt ook dat zij op dit moment niet samen met verzekeraars werken. Dus als je mobiel verzekerd is kun je beter deze naar het telecombedrijf van je verzekering brengen en daar vragen over de reparatie mogelijkheden.

Aan de slag!

Om 11:25 uur betreden wij samen met Sarah de winkel op de van Woustraat zonder afspraak. Eigenlijk kan men via de website gemakkelijk een afspraak maken indien nodig of zelf gebruik maken van hun hal en breng service. Gelukkig zijn er niet zo veel klanten binnen en wij zijn meteen aan de buurt.

Na te hebben verteld dat wij het scherm willen laten vervangen werd de telefoon nog geurig nagekeken om te checken of de reparatie wel plaats kan vinden.

Alles blijkt in orde te zijn. Het wordt ons ook gevraagd of de mobiel nog binnen de fabrieksgarantie valt en als we verzekerd zijn. Helaas voor Sarah was haar iPhone al lang buiten de fabrieksgarantie periode en ze had ook geen smartphoneverzekering. De reparatie mag dus beginnen.

Na 45 minuten werd de telefoon terug aan Sarah gegeven met alles daarop een daaraan. Het nieuw originele scherm zit pico bello strak op haar iPhone 7. De mobiel gaat meteen aan en functioneert zoals voor de reparatie. Sarah is blij met het resultaat.

iphone 7 met nieuwe scherm van phonelab

Onze beoordeling over The Phone Lab

Prijs van de reparatie 4
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3.5
Klantvriendelijk personeel 4.5
Totaal 4
Aanbevolen: Ja

Heb je ook je smartphone bij The Phone Lab in Amsterdam laten repareren? Laat dan ons weten wat je ervaring is geweest.

Volgende Post

Reparatie Matrix Beijerlandselaan? Lees hier onze review

Frank,
matrix reconnected reparatie winkel op de Beijerlandselaan in Rotterdam Zuid

Vandaag zijn wij naar Matrix Reconnected op de Beijerlandselaan in Rotterdam gegaan om het scherm van de iPhone 6s van Sander te laten vervangen [...]

Lees meer...


Vorige Post

iOS 12 beta gratis beschikbaar

Chris,
ios 12 met anti-smartphone addictie

Apple’s sneller update voor iOS12 is nu beschikbaar voor iPhone5s en nieuwer toestellen. Tussen de nieuwe features ook de anti-smartphone addictie [...]

Lees meer...