Reparatie bij Matrix Beijerlandselaan? Hier onze ervaring

Frank, , Blog
matrix reconnected reparatie winkel op de Beijerlandselaan in Rotterdam Zuid

Hallo allemaal. Welkom terug bij Doen zij ‘t goed?. Deze week zijn wij naar Matrix Reconnected Reparatie Centrum in Rotterdam Zuid gegaan om de iPhone 6s van onze websitebezoeker Sander te laten repareren. Sinds eind 2015 bevindt de winkel zich op nummer 118b van de Beijerlandselaan tegenover Etos. Dit is geen tweede vestiging van de voormalige Matrix Connected die op nummer 138A was, maar gewoon de nieuwe locatie van waar je tegenwoordig moet komen voor al je telefoon reparaties in Rotterdam. Hieronder het verslag van onze review.

Onze beoordeling over Matrix Reconnected

Prijs van de reparatie 4.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 3.9
Aanbevolen: Ja

Benieuwd naar reviews en prijzen van andere reparateurs in Rotterdam?

De reparatie

De iPhone van Sander is meer dan 2 jaar oud, maar opzicht functioneert de telefoon prima en Sander heeft nog steeds veel plezier van. Hij verteld ons dat hij zijn telefoon slechts 3 keer had laten vallen, maar de laatste wel fataal was geweest voor zijn scherm.

Een paar weken geleden was hij in de tuin aan het werken wanneer plotseling zijn toestel uit zijn broekzak viel. De smartphone beland op het gras na een scherp steen te hebben gerakt. Helaas voor Sander had de botsing zijn scherm gebarsten vooral aan de onderkant zoal hieronder te zien.

iphone 6s met gebroken scherm voor reparatie

Desondanks de nieuwe aantrekkelijk aanbiedingen voor de laatste iPhone modellen is Sander nog niet aan een nieuw telefoon toe en hij wil best zijn huidige toestel laten repareren.

Prijzen & Garantie

Wat zijn dan de kosten voor een nieuw scherm voor een iPhone 6s bij Matrix Reconnected? Bij deze reparatiewinkel in Rotterdam kan Sander uit twee schermsoorten kiezen:

Het verschil tussen de tweeën? Dit gaan we direct in de winkel vragen.

Wat de garantie betreft is het op de website van Matrix niet zo duidelijk hoeveel maanden garantie bij een telefoon reparatie horen. Hopelijk gaan wij in de winkel meer duidelijkheid hierover krijgen.

Aan de slag!

Het is 15:43 toen wij met Sander de winkel binnen lopen. Er zijn al twee klanten voor ons en jammer genoeg hebben wij geen afspraak, dus wij moeten lekker wachten tot wij aan de beurt zijn.

Na 10 dikke minuten kwamen wij aan de beurt. Sander verteld hoe zijn scherm kapotte was gegaan en dat hij een nieuw glas wilde laten plaatsten. De vriendelijke man achter de balie vertelde gelijk dat Sander uit origineel en niet origineel scherm kond kiezen. Het wordt ons verteld dat het verschil tussen de twee varianten is alleen maar het merk. Dus kwalitatief zijn ze vergelijkbaar, maar het originele scherm komt wel uit een fabriek die als “officiële” fabrikant is gelabeld en de AAA kwaliteit niet.

Loos van het prijsverschil (het niet origineel scherm is meer dan 40% goedkoper!) is er ook een verschil in garantie. Bij een origineel scherm ontvangt Sander 6 maanden garantie, bij de AAA kwaliteit slechts 3 maanden. Sander besloot om toch voor de niet origineel scherm te gaan dat wel met minder maanden garantie komt, maar wel voordeliger voor zijn portemonnee is.

reparatie met kapsalon bij matrix reconnected

Het werd ons verteld dat de reparatie ongeveer 60 minuten zou duren. Wij besloten om daar in de winkel te wachten (buiten is het weer ook niet zo lekker om voor een wandeling in de stad gaan). Grappig is dat bij Matrix Reconnected men ook zijn/haar haar mag laten knippen tijdens de telefoonreparatie. Uiteraard zijn de kosten van het knippen apart te betalen. Dit is wel een leuke combi!

Na ongeveer 55 minuten ziet de iPhone 6s van Sander weer als nieuw uit. Dat het scherm wel een imitatiescherm is is er niks te merken. Sander is tevreden.

iphone 6s met nieuwe scherm van matrix reconnected

Heb je ook je smartphone bij Matrix Reconnected in Rotterdam laten repareren? Laat dan ons weten wat je ervaring is geweest.

Volgende Post

GSM Paradise Zoetermeer: onze ervaring met telefoon reparatie

Jan,
gsm paradise winkel op het rond 42 in zoetermeer Zuid

Hallo volks. Vandaag zijn wij bij GSM Paradise in het winkelcentrum Stadshart op Het Rond 42 in Zoetermeer geweest om [...]

Lees meer...


Vorige Post

Reparatie bij The Phone Lab Amsterdam? Hier onze ervaring

Frank,
phone lab reparatie winkel op de van woustraat in amsterdam

Deze week zijn wij naar Phone Lab op de van Woustraat in Amsterdam gegaan om het scherm van de iPhone 7 van [...]

Lees meer...