iPhone Kliniek Rotterdam: onze reparatie ervaring

Frank, , Blog
iphone kliniek winkel op de westblaak in rotterdam

Goedendag allemaal en welkom terug op onze wekelijkse rubriek Doen zij ‘t goed?. Deze week zijn bij iPhone Kliniek op Westblaak 24 in Rotterdam geweest om het scherm van de iPhone 6s van Marcel te laten vervangen. Sinds 2013 is deze winkel uitgegroeid en het is nu een begrip in de stad.

Naast deze centrale winkel voor iPhone reparaties in Rotterdam, is er een andere vestingen ook op het winkelcentrum Alexandrium te vinden. Hier naast je iPhone kun je ook je Mac computer brengen voor een reparatie.

Onze beoordeling over iPhone Kliniek Rotterdam

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 3.6
Aanbevolen: Ja

De reparatie

iphone 6s van marcel met gebroken scherm

Marcel werkt als aannemer in de bouw en hij gebruikt dagelijks zijn telefoon voor werk. Veel telefoontjes dus, maar ook berichten en Whatsapp video vertelde hij.

Hoe is je scherm kapot gegaan dan?

Het was tijdens een klus hier in Rotterdam. Wij waren bezig met een rennovatie en het plafond moest er uit. Op gegeven moment moest ik een hamer hebben en jammer genoeg heb ik mijn iPhone op de stijger laten liggen.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Dat was geen goed idee geweest. Met de hamer in mijn hand ging ik weer aan de slag op de stijger en voordat ik het wiste duwde ik met mijn voet mijn smartphone van de stijger af. Het viel plat op het puin dat er op de grond was. Resultaat? Gebarsten scherm.

Waarom wil je het scherm laten vervangen?

Op mijn werk moet ik vaak beslissingen nemen door naar foto’s of video’s te kijken en met een kapotte scherm wordt dit lastig omdat alle de barsten op het glas het beeld onduidelijk maken. Ik ziet al een 1 maand in deze situatie maar nu is het tijd om een het scherm te laten vervangen.

Prijzen & Garantie

Op de website van iPhone Kliniek is een Compleet Scherm Unit reparatie, glas + LCD dus, voor een iPhone 6s voor € 129 aangeboden. Er wordt ook vermeld dat ze alleen met 100% originele onderdelen werken en dat de reparatie meestal binnen 30 minuten klaar is.

Wat betreft de garantie zal Marcel 3 maanden garantie ontvangen op zijn nieuwe scherm. Op dit moment blijkt iPhone Kliniek niet met verzekeringen te werken, dus als je een smartphone verzekering hebt vraag ik eerst op je verzekeraar of je hier terecht kunt.

Een afspraak maken is niet verplicht, maar dat kan altijd.

Aan de slag!

Wij spreken om 11:30 voor de dichtbij Cinerama met Marcel af. Uiteraard heeft zijn iPhone 6s meegenomen. Hij klaar voor. Wij gaan naar de winkel van iPhone Kliniek.

De winkel ziet wel netjes uit. Na 2013 heeft iPhone Kliniek haar zaak uitgebreid door het pand op nummer 26 te nemen. Hier zijn nu ook Mac books te koop en op de wand is er prachtig zwart en wit “graffiti” van de symbolische gebouwen van Rotterdam.

iphone kliniek westblaak winkel binnen

Het is rustig in de winkel. Marcel is meteen aan de beurt. Hij laat zijn iPhone zien en hij vertel dat hij een nieuw scherm daarop wilt. Ons hulp vraagt nog Marcel of zijn toestel nog op garantie staat omdat na reparatie kan de Apple garantie komen te vervallen.

Marcel verteld dat hij het toestel al meer dan 3 jaar bezit en dat er geen garantie meer op zit. Marcel vraag nog of zij er ook imitatie schermen kunnen monteren in plaats van de originele.

Ons hulp verteld dat zij alleen met originele onderdelen werken en dat ze geen mogelijkheid bieden om tussen originele en niet originele onderdelen te kiezen.

Marcel vind het prima. De reparatie mag dus beginnen.

Na ongeveer een dikke half uur wordt de iPhone 6s terug aan Marcel gegeven. Het nieuw scherm ziet strak uit. Geen bubbels of gekke dingen te zien. Marcel doet zijn telefoon aan. Het doet het weer.

iphone 6s van marcel na reparatie

Heb je ook je smartphone bij iPhone Kliniek laten repareren? Laat dan ons weten wat je ervaring is geweest.

iPhone Kliniek

Adres: Westblaak 24, 3012 KM Rotterdam

Telefoon: +31 10 260 0293

Openingstijden:
Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:30
Volgende Post

PC070 Den Haag: niet alleen voor computer reparaties

Jan,
pc070 winkel op de frederik hendriklaan in den haag

Hallo allemaal en welkom terug naar onze wekelijkse rubriek “Doen zij ‘t goed”. Deze keer hebben wij de batterij van de iPhone 7 van Marieke bij PC070 op de Frederik [...]

Lees meer...


Vorige Post

Smartphone Repair Amstelveen: doen zij het goed?

Jan,
smartphone repair winkel op de binnenhoef in amstelveen

Hi allemaal! Welkome terug naar onze wekelijkse rubriek "Doen zij 't goed?". Deze keer zijn bij Smartphone Repair in Amstelveen geweest om het [...]

Lees meer...