GSM Today Den Bosch: onze ervaring

Frank, , Blog
gsm today winkel op de Orthenstraat 42 in den bosch

Goedemorgen volks en welkom terug naar “Doen zij ’t goed?”. Deze keer zijn wij bij GSM Today op de Orthenstraat 42 in Den Bosch geweest om het kapotte beeldscherm van de Samsung S7 van Jan te laten repareren.

Eigenaar Willem Schouten is terug in 2007 begonnen met telefoon reparatie in Den Bosch. GSM Today is inmiddels en begrip hier in ’s-Hertogenbosch geworden en niet alleen op het gebied van telefoon reparaties. In feit kunt u hier terecht ook voor smartphone accessoires en nieuw of gebruikt telefoons.

Onze beoordeling over GSM Today in Den Bosch

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4.5
Wachttijd voor de reparatie 4
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 4
Aanbevolen: Ja

De reparatie

Jan werkt hier in Den Bosch als verkoopmanager en hij heeft zijn Samsung S7 pas vorige jaar gekocht.

Hoe is het scherm kapot geraken?

Dom genoeg maar ik heb zelf mijn telefoon laten vallen. Het was een zaterdagmiddag en het was zeer druk in de winkel. Plotseling kreeg ik een telefoontje en ik nam op. Na het gesprek wilde ik snel mijn telefoon terug in mijn zak stoppen. Normaal gesproken houd ik het altijd in de binnenzak van mijn jasje, maar deze keer probeerde ik hem in de zak rechts aan de voorkant terug te zetten. Jammer genoeg had mijn jasje daar een “nep” zak, dus zodra ik mijn hand open deed vloog mijn mobiel op de grond.

samsung galaxy s7 met gebarsten scherm jan

Waarom wil je het glas laten repareren?

Verschillende reden. Allereerste vind ik het zo niet mooie. Ten tweede beginnen er nu ook stukken van het glas los te komen. Dit vind ik een beetje eng omdat ik meestal mijn telefoon in de binnenzak van mijn jasje houd en vaak pak ik hem zo zonder op te letten waar ik mijn vingers komen te staat. Het idee om een sneetje in mijn vingers te krijgen vanwege het gebarsten scherm vind ik niet best. Plus ben ik ook bang dat er wat water binnen mijn telefoon kan komen. Het is nu winter en wij hebben best natte dagen. Dus nee, dat risico wil ik niet lopen ook omdat mijn S7 niet zo oud is en op dit moment heb ik geen plan om een nieuw mobiel te gaan kopen.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Prijzen & Garantie

GSM Today werkt uitsluitend met originele onderdelen en nieuw beeldscherm voor een Samsung Galaxy S7 heb je al vanaf &euro 149.

Op de website wordt er niks gezegd over de garantie. Wij gaan vanuit dat men daar gewoon 3 maanden garantie ontvangt op reparaties.

Een afspraak maken is niet nodig. Voor bedrijven is er ook en hal & breng service te beschikking.

Aan de slag!

Jan werkt hier in het centrum van Den Bosch en wij spreken tijdens zijn lunchpauze af. Samen gaan wij naar de winkel van GSM Today binnen. Een mevrouw staat voor ons en we moeten even wachten tot ze klaar is.

Na enkele minuten zijn wij aan de beurt. Jan vertelt dat hij zijn Samsung S7 scherm wilt laten vervangen. Na naar het toestel te hebben gekeken werd het ons gevraagd of het toestel nieuw of tweedehands was en of er nog onder garantie was.

Jan vertelde dat het een refurbished was en dat hij sinds vorige jaar de smartphone heeft. Hij had wel een jaar garantie op het toestel, maar het is sinds een paar maanden afgelopen. In ieder geval valt meestal een scherm reparatie buiten de garantievoorwaarden, vooral als je zich het toestel op de grond laat vallen.

Jan vraag nog of er risico is dat zijn foto’s, contacten, berichten etc. gaat verliezen, maar het antwoord is negatief. De reparatie mag dus beginnen.

Na circa 50 minuten werd het toestel terug aan Jan gegeven. Het ziet zoals nieuw uit. Hij zet het aan en het doet het weer. Jan is tevreden.

samsung s7 jan na scherm reparatie bij gsm today

GSM Today

Adres: Orthenstraat 42, 5211 SX 's-Hertogenbosch

Telefoon: +31 73 691 0398

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Volgende Post

Phone Dokter Rotterdam: onze ervaring

Jan,
phone dokter winkel op de Pincoffsweg in rotterdam kop van zuid

Hallo mensen! Welkom terug bij “Doen zij ’t goed”. Deze keer zijn bij Phone Dokter op de Lodewijk [...]

Lees meer...


Vorige Post

PC070 Den Haag: niet alleen voor computer reparaties

Jan,
pc070 winkel op de frederik hendriklaan in den haag

Hallo allemaal en welkom terug naar onze wekelijkse rubriek Doen zij ‘t goed?. Deze keer hebben wij de batterij van de iPhone 7 van Marieke bij PC070 op de Frederik [...]

Lees meer...