GSM Dokter Rotterdam: onze review

Frank, , Blog
gsm dokter rotterdam

Hallo allemaal en welkom terug bij onze wekelijkse rubriek Doen zij ’t Goed?. Deze keer zijn wij bij GSM Dokter op de Jonker Fransstraat in Rotterdam geweest om het kapotte scherm van de Samsung S6 van Dennis te laten vervangen.

Met meer dan 10 jaar ervaring is GSM Dokter zeker een begrip op het gebied van telefoon reparaties in Rotterdam. Ze repareren telefoons van alle merken: van Apple tot Samsung, van Sony tot LG. Tablets, e-readers en Playstation kunnen ook hier gerepareerd worden.

Onze beoordeling over GSM Dokter

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3.5
Klantvriendelijk personeel 3.5
Totaal 3.6
Aanbevolen: Ja

De reparatie

Dennis is grafisch ontwerper bij een marketingbureau hier in Rotterdam. Hij is zeer sportief en hij houdt van skiën. Al jaren lang bezit hij een Samsung S6 welke nu een kappote scherm heeft.

Hoe is het glas van je smartphone gebarsten?

Je zou denken dat ik hem op de grond had laten vallen, maar grappig genoeg was mijn mobiel al op de grond toen het glas kapot ging, vertelt Dennis met een glimlach.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Drie keer in de week ga ik naar de sportschool om te trainen. Tijdens het oefenen luister ik graag naar muziek via mijn telefoon. Deze houd ik meestal in mijn broekzak of in mijn handen als ik uit rust.

Om mijn biceps te trainen doe ik vaak de klassieke oefening met dumbells. Je ziet op een bankje en je haal de gewichten omhoog vanuit de biceps en hierna laat je ze weer zaken.

Een keer was de batterij van mijn mobiel op en ik had hem even op grond gelaten. Wel onder het bankje dacht ik. Ik was bezig met mijn biceps en na de laatste serie liet ik de gewichten op de grond vallen. Ik was kapot.

Ik weet nog steeds niet hoe, maar één van de dumbells kwam recht op mijn telefoon neer. Het resultaat ken je al.

samsung s6 met geborken beeldscherm

Waarom wil je het scherm laten repareren?

In principe heb ik geen last van een gebarsten scherm. De telefoon functioneert goed en teksten zijn prima te lezen op het beeldscherm. Het probleem is dat er vocht achter het glas kwam te zitten.

Dit had ik een paar weken geleden gemerkt tijdens mijn wintersportvakantie op de alpen. Misschien kwam het door de lage temperaturen, maar op veel plekken op het scherm zag ik kleine vlekken die op condens leken. Water in je telefoon te hebben lijkt mij geen goed idee.

Aan de slag!

Wij spreken met Denis bij de Coffeecompany op de Meent af. De winkel van GSM Dokter is slechts 5 minuten lopen vanaf hier. Uit het centraal station Rotterdam ben je in ongeveer 10 minuten hier met tram 8. Je moet bij halte Meent op de Goudsesingel uit.

Een scherm reparatie voor een Samsung S6 kost € 179 bij GSM Dokter. Op de reparatie ontvang je 3 maanden garantie. Na een lekker bakje koffie te hebben gedronken gaan wij naar de winkel toe. Het is druk. Wij zijn de derde in de rij. Wij hebben geen afspraak en we moeten wachten.

Zodra Dennis aan de beurt is laat hij zijn Samsung S6 zien. Hij vertelt dat hij het scherm wilt laten vervangen. Dat zou geen probleem zijn werd ons verteld. Verder werd het er nog gevraagd of er andere problemen met de telefoon waren. De mobiel van Dennis functioneert prima , dus waren er geen andere mankementen te vermelden.

Na ongeveer een dikke uur is de telefoon van Dennis gemaakt. Het scherm ziet strak uit en zijn smartphone gaat meteen aan zonder problemen.

samsung s6 met nieuwe scherm

GSM Dokter

Adres: Jonker Fransstraat 107a - 109a, 3031 AR Rotterdam

Telefoon: +31 10 260 0028

Openingstijden:
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00

Volgende Post

Coolblue telefoon reparatie? Dit moet je weten!

Jan,
coolblue telefoon reparatie

Ons inzicht op de kleine letters voor telefoon reparaties bij Coolblue, wat je moet weten en [...]

Lees meer...


Vorige Post

TouchFix Den Haag: doen zij 't goed?

Jan,
touchfix den haag

Deze keer zijn wij naar TouchFix op de Loosduinse Hoofdstraat 184 in Den Haag gegaan om [...]

Lees meer...