Fixzone Den Bosch: onze reparatie ervaring

Frank, , Blog
fixzone op de hinthamerstraat in den bosch

Beste allen welkom terug bij onze wekelijkse rubriek Doen zij ’t goed?. Vandaag zijn bij Fixzone op de Hinthamerstraat 79 ’s-Hertogenbosch geweest om de batterij van de iPhone 6 van Susan te laten vervangen.

Fixzone heeft in Januari 2015 zijn deuren open gedaan en het is nu een begrip voor mobiel reparatie in Den Bosch. Naast telefoons kunt je hier ook tablets, computers en Apple watch laten repareren. Uiteraard kun je hier terecht ook als je op zoek bent naar accessoires voor je gsm of pc.

Onze beoordeling over Fixzone

Prijs van de reparatie 3.5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 3
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 3.6
Aanbevolen: Ja

De reparatie

Susan woont samen met haar man in Meerendonk hier in Den Bosch. Ze heeft twee kinderen en ze werkt als vloermanager in één van de modewinkels in het centrum.

Tegenwoordig heeft de batterij van haar iPhone 6 veel moeite om lang vol te blijven.

Wat is er precies aan de hand met je batterij?

In principe niks als deze minste 40% opgeladen is, maar onder de 40% wordt dan de batterij zeer snel leeg. Het kan zelf binnen 1uur terug naar 5% lopen zonder dat ik mijn telefoon gebruik.

Vaak ben ik niet bereikbaar omdat mijn mobiel uit is gegaan vanwege dit probleem met de accu. Dit is vervelend. Vooral nu dat wij op de zaak ook geen vaste telefoon meer hebben.

Heb je al eerder de batterij laten vervangen?

Nee. Dit zou de eerste keer zijn. Ik heb wel van alles geprobeerd. Batterij laten kalibreren, andere oplader gebruiken, via de computer mijn telefoon opladen maar niks heeft geholpen.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Aan de slag!

Wij spreken met Susan op één van de vele eetpanden hier op de Hinthamerstraat af. Na iets te hebben gedronken gaan wij naar de winkel van Fixzone.

Een afspraak maken voor een reparatie is niet noodzakelijk. Indien gewenst kun je wel je toestel laten ophalen. Dit wordt dan meteen gerepareerd en meestal dezelfde dag terug naar jou gebracht.

Het is druk in de winkel en wij moeten even wacht tot wij aan de beurt zijn.

Eindelijk komt Susan aan het woord en ze vertelt over haar batterij die zo kort duurt. Ons hulp herkent meteen het probleem. Veel mensen met een iPhone 6 hebben hier last van.

Susan werd nog gevraagd of ze een verzekering had en of ze lid van de Apple Care programma was. Het antwoord van Susan op beide vragen was negatief.

Na 25 minuten wordt de telefoon terug aan Susan gegeven. De nieuwe batterij kostte haar € 39. Op haar nieuw accu ontving ze 6 maanden garantie. Dit is netjes.


Fixzone

Adres: Hinthamerstraat 79, 5211 MG 's-Hertogenbosch

Telefoon: +31 73 785 1649

Openingstijden:
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 10:30 – 18:00
Woensdag 10:30 – 18:00
Donderdag 10:30 – 18:00
Vrijdag 10:30 – 18:00
Zaterdag 10:30 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00

Volgende Post

TouchFix Den Haag: doen zij 't goed?

an,
touchfix den haag

Deze keer zijn wij naar TouchFix op de Loosduinse Hoofdstraat 184 in Den Haag gegaan om [...]

Lees meer...


Vorige Post

Phone World Amsterdam: doen zij 't goed?

Jan,
phone world amsterdam op de middenweg

Deze keer zijn wij bij PhoneWorld op de Middenweg 28H in Amsterdam geweest om het glas van de Samsung S7 Edge van [...]

Lees meer...