Angade Rotterdam: onze reparatie ervaring

Frank, , Blog
angade winkel op de Vierambachtsstraat 129A in Rotterdam

Dames en heren welkom terug bij Doen zij ‘t goed. Deze keer zijn bij Angade Telecom op de Vierambachtsstraat 129A in Rotterdam geweest om het iPhone 7 scherm van Anneke te laten vervangen.

Angade heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van telefoon reparaties in Rotterdam en het is zeker en begrip hier in het Centrum en het Nieuw Westen.

Onze beoordeling over Angade Telecom

Prijs van de reparatie 5
Kwaliteit van de reparatie 4
Wachttijd voor de reparatie 4
Klantvriendelijk personeel 4
Totaal 4.3
Aanbevolen: Ja

De reparatie

Anneke werkt als arts assistent in Delfshaven in Rotterdam en ze woont samen met haar vriend Mark. Sinds vorig jaar bezit ze een iPhone 7 die nu een gebarsten scherm heeft.

Hoe is jouw scherm kapot gegaan?

Nou, het is niet dat het scherm in één keer kapot ging. Het is wel het resultaat van meerderen valpartijen, maar de eerste keer dat ik een baarst in het glas kreeg was tijdens de verjaardagsfeest van mijn neefje Thomas.

Hij is de zon van mijn broer en af en toe pas ik op hem in het weekend zodat mijn broer en zijn vrouw even wat tijd voor elkaar kunnen hebben. Ik ben dol op Thomas en hij is dol op mij.

Benieuwd naar prijzen van andere reparateurs? Vergelijk ze nu!

Hij houdt van Peppa Pig en samen kijken wij soms wat filmpjes op mijn smartphone. Tijdens zijn feestje, het was na de lunch als ik mij goed herinner, wilde hij een filmpje van Peppa Pig met mij kijken voor dat hij naar bed ging voor zijn middagdutje.

Ik weet niet meer wat er aan de hand was, misschien was hij gewoon moe, maar plotsteling gooide hij de telefoon weg in de tuin. Jammer genoeg belandde mijn iPhone precies op de hoek van één van de randstenen tussen het gazon en het zithoek. Het scherm was gebarsten maar gelukkig deed de telefoon nog.

iphone 7 met gebarsten scherm anneke

Waarom wil je het scherm laten vervangen?

Vanwege de barsten aan de onderkant van het scherm is het vaak best moeizaam om te teksten. Soms wordt er de verkeerde letter ingetoetst of er wordt helemaal geen letter gepakt. Bovendien beginnen bij de rand van de homeknop ook kleine stukken glas los te komen.

Aan de slag!

Bij Angade Telecom in Rotterdam kun je kiezen tussen AAA schermen en originele beeldschermen.

Een nieuw AAA scherm voor een iPhone 7 kost slechts € 49,95! Voor een originele scherm betaal je wel meer en je komt op € 84,95 neer. Het verschil tussen de twee glas varianten? Dit zullen wij direct in de winkel horen.

Wij spreken met Anneke op Rotterdam centraal station af. Vanaf hier kun je binnen 15 minuten met tramlijn 21, 23 en 24 (richting Schiedam) de winkel van Angade bereiken. Je moet op halte Mathenesserplein uit. Te voet is het ook te doen, maar dat kostje wel 30 minuten.

Het is mooi weer, dus gaan wij voor de tweede optie.

De winkel van Angade bevindt zich op de Vierambachtsstraat 129A tussen Slijterij 4 Ambacht en Sfifa Mode. Het is rustig in de zaak en wij zijn meteen aan de beurt.

Anneke liet haar iPhone 7 aan ons hulp zien en zij vertelede dat zij het scherm wilde laten vervangen. Het werd ons gezegd dat er inderdaad de mogelijkheid is om tussen AAA schermen en originele schermen te kiezen.

Het verschil tussen de twee varianten staat in de kwaliteit. Met name dikte van het glas. Hoe dikker hoe sterker. Garantie is ook een punt. Bij originele scherm ontvang je 3 maanden garantie. Bij AAA schermen alleen maar 1 maand.

Anneke besloot voor een origineel scherm te gaan. Het scheelt wel in prijs, maar ik ga toch voor meer kwaliteit en garantie zei ze.

Na 40 minuten is de iPhone 7 van Anneke gerepareerd. Ze zet hem aan en het doet het weer. Anneke is blij met de reparatie.

iphone 7 anneke na scherm reparatie bij angade

Angade Telecom

Adres: Vierambachtsstraat 129-A, 3022 AK Rotterdam

Telefoon: +31 10 425 3074

Openingstijden:
Maandag 11:00 – 21:00
Dinsdag 11:00 – 21:00
Woensdag 11:00 – 21:00
Donderdag 11:00 – 21:00
Vrijdag 11:00 – 21:00
Zaterdag 11:00 – 21:00
Zondag 12:00 – 20:00

Volgende Post

Phone World Amsterdam: doen zij 't goed?

Jan,
phone world amsterdam op de middenweg

Deze keer zijn wij bij PhoneWorld op de Middenweg 28H in Amsterdam geweest om het glas van de Samsung S7 Edge van [...]

Lees meer...


Vorige Post

MediaGek Ypenburg: doen zij 't goed?

Jan,
mediagek winkel op de kling 12 den haag

Deze keer zijn wij bij MediaGek op de Kling 12 in Den Haag (Centrum Ypenburg) om het glas van de iPhone 7 Plus [...]

Lees meer...