Wat wordt vervangen bij een Ascend P7 scherm reparatie?
Bij Ascend P7 bestaat de schermunit uit glas/touchscreen + LCD. In 99% van de gevallen wordt de complete unit (glas/touchscreen + LCD dus) van uw Ascend P7 vervangen.

Origineel of niet origineel?
De meeste van de reparateurs in Amsterdam vervangen het kapotte scherm van uw Ascend P7 door een 100% origineel beeldscherm. Wilt u een goedkoper scherm reparatie? Geen probleem. Sommige reparateurs in Amsterdam geven u ook de mogelijkheid om het gebarsten beeldscherm van uw Ascend P7 door een niet origineel nieuw scherm te laten vervangen.

Hoe lang duurt een Ascend P7 scherm reparatie in Amsterdam?
Het gebarsten scherm van uw Ascend P7 wordt meestal binnen 30 minuten vervangen. Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u het kapotte scherm van uw Ascend P7 zonder afspraak laten vervangen. In dit geval kan het zijn dat u langer dan 30 minuten moet wachten voordat uw nieuwe beeldscherm wordt geïnstalleerd. De beste manier om zo kort mogelijk te wachten voor de reparatie van het gebarsten scherm van uw Ascend P7 in Amsterdam is bellen om een afspraak te maken. 

Wat is de garantie op een Ascend P7 nieuw scherm in Amsterdam?
De meeste van de reparateurs in Amsterdam bieden een garantie van 3 maanden op het vervangen beeldscherm van uw Ascend P7. Er zijn ook reparateurs in Amsterdam die 6 of 12 maanden garantie bieden bij het repareren van het gebarsten scherm van uw Ascend P7. In het geval van niet originele onderdelen kan het ook zijn dat er geen garantie wordt aangeboden op het nieuwe scherm van uw Ascend P7.

Kan ik mijn kapotte Ascend P7 opsturen in Amsterdam?
Bij sommige reparatiecentra in Amsterdam kunt u uw kapotte Ascend P7 per post sturen om uw gebarsten scherm te laten repareren. De kosten hiervan zijn meestal rond 10 euro. Andere reparateurs in Amsterdam bieden u de mogelijkheid om uw Ascend P7 met kapotte beeldscherm te laten ophalen. De kosten hiervan verschillen van reparateur tot reparateur.​


Alle getoonde prijzen zijn incl. montage en btw. Het laden van dit overzicht kan enkele seconden duren. Even geduld a.u.b.

Ascend P7 Scherm Reparatie Amsterdam